Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: konstans1977
Категория: Забавление
Прочетен: 510190
Постинги: 206
Коментари: 313
Гласове: 1114
Календар
«  Октомври, 2018  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Постинг
31.10.2008 12:49 - Франкмасони, тамплиери, ротарианци и КДС-ари
Автор: konstans1977 Категория: Политика   
Прочетен: 3138 Коментари: 5 Гласове:
0Един ден, докато ровех в електронната преса, попаднах на крайно любопитен сайт. От снимката ме гледаше Румен Ралчев, водач на българските рицари-тамплиери. За него се казваше следното: «Роден на 30 януари, 1952. Женен с три деца. Завършил право в Софийския университет, Полицейска школа и Университета за национална и световна икономика. Президента на «Балканската група за сигурност» е работил в Националната служба за сигурност и УБО (Управление за Безопасност и Охрана). След  1991 той има свой бизнес».

Изби ме на неудържим кикот. Питах се как е възможно? Загледайте се и вие, драги читателю, в тая мутра, в тоя мастит висш жрец на доказано-престъпна машина за сигурността на комунистическия тоталитаризъм и се запитайте как е възможно такъв човек да стане водач на българските Тамплиери.

На врата под папионката му – за да не остави съмнение, висеше кръста на рицарския орден. Това е бивш офицер от УБО, тоест както Гестапо е имало своя по-висш Абвер, така и КДС е имало своето УБО.

Умело фризирана биография: не се казва той ли е завършил право или някой друг му го е завършил. Представете си правото, което е завършил – ако с него той е охранявал партията, която е гонела до дупка всеки повей на опозиция.. За членството му в нея нищо не се казва. Няма нито дума и за т.н. Университет за национална и световна икономика – кой, кога и на какво го е научил там?

С два университета и полицейска школа той очевидно е бил считан за изключително способен за нуждите на БКП ченгесар. За неговата дейност в УБО също нито дума – колко души, например, е успял да самоубие или що за бизнес, освен охрана, върти от 1991?

Очевидно публикации като тая са били нужни да отговорят на определени изисквания на новото време и на рицарския орден, за който се е залепил.                                                

По-нататък следва описание на кратката история на ордена в България. С това тая досадно-нагла историйка щеше да свърши, ако не бях попаднал на нова находка – оказва се че Румен Ралчев е бил в същото време и Великия Майстор на Масоните, както и втория по важност човек в иерархията на Ротарианците.

Това вече е нещо, заслужаващо много повече внимание. Това вече мирише на манипулация от голям мащаб, на отдавна планирани партийни и КДС-арски намерения за асоцииране с установени западни организации.

Техните планове са дълговременни, те трябва да опазят награбените пари и правят това с отдавна натрупани познания как функционира западното общество. Много преди спонтанните демонстрации на жадуващия за промени българин те са знаели всичко, което им е било нужно, и са го правели – подготвяли са хората си, стажували са на запад, усъвършенствали са идеите и тактиките си, развивали са контактите си.

Те дори са разработвали проектите си с помощта на научни работници и консултанти. Така в България се появяват дори и гробища на Тамплиерите. Дали те са истински не се знае, както не се знае, ако е имало такива,  откога комунистическата власт е знаела за тях и не е казвала на никого.

В тая връзка някой прилежно ги е въвел в подробностите на богомилското движение, което исторически е естествено свързано и с Тамплиерите, и с Франкмасоните. Още от Людмила Живкова те са разбрали тая връзка и са осъзнали идеалната възможност да я използват.

Номенклатурни съветници и научни неандерталци от сорта на Божидар Димитров и Николай Овчаров (предполагаем Масон) явно ги обучават в история, както те виждат историята.

Проблемът е в това, че богомилите и за Ватикана, и за българската православна църква са еретици и досега, тъй като са отричали напълно официалната църква и нейните корумпирани и насилнически методи.

Гоненията на богомили и в България, и в католическите земи са сравними само с мракобесието на КГБ. И което е по-важно, от техните идеи започва църковната реформация в Западна Европа (калвинисти, лутерани, лоларди, протестанти), както и началото на много тайни общества, чиито над-национални и универсални идеи вбесяват официалните църкви.

Но ето че днес тайфа комунистически ченгета си приписват приемственост от Богомилите, тоест приемственост от еретици, макар че в същото време парадират с праведното си християнство. Нещо повече – сегашните помаци в няколко балкански страни са техни живи наследници, тоест една огромна маса хора преминали към Исляма.

С птичия си мозък едно месоядно ченге от балканска порода като Румен Ралчев не би могъл да знае, че ранен еретик е и Иван Рилски, чието име те използват в организациите си и биографията на когото Патриарх Евтимий, в типичен ДеСарски стил,  е прекроил няколко века по-късно, за да го вкара за общо ползване в правата вяра (справка «Рилският светец» на Иван Дуйчев). Няма нищо чудно, че такива ченгета и досега плащат данък на дълбоко внедрената си партийна неграмотност.

Официално църквата мълчи, тъй като за петдесет години е проституирала вярата си на БКП. Но новоизлюпените кръстоносчета  отиват и по-далече в доктрината си като говорят за славянските контакти на Тамплиерите чак до Украйна – нещо, което подсказва, че техните нови духовни трансформации не са минали без съгласуване с предишните им надзиратели от КГБ.

И ето, пред нас имаме едно класическо  ченге, наметнало мантията на рицар-добродетел, строящ чешмички и старчески домове, с които да отбива неизвестна част от данъците си за добродетелни цели. Това, което любопитния читател не трябва да изпусне е че, по неговите думи, «познавам ако не по име, то по лице, всичките 3,000 Масони».

Можете да си представите кои са те. Това също така значи, че той и неговите S.O.B. държат сметка за всеки бизнес, чиито пари могат да бъдат насочени натам, където ордена поиска. С една дума, времето на татовия феодализъм отдавна е минало и тяхната метаморфоза е пълна – сега те са масони, а като тамплиери те от петолъчконосци са се превърнали в кръстоносци.

С това те като лепкави проститутки са се наместили в числото на Масоните от пред-комунистическа България. Това е България, която те определяха като «фашистка» и в която Масони са били хора като Захари Стоянов, Константин Стоилов, Богдан Филов и стотици други, на много от които те са светили маслото.

Смешно, но в нацистка Германия и в Сталинска Русия Масоните са избити и разтурени, а в България масонството цъфти и едва в 1943 година под натиска на Германия се приема закон за защита на държавата и масонските ложи са забранени. Напълно в духа на нацистка Германия и Съветска Русия, комунистите в България  продължават това отношение към Масоните чак до 1991. Това е Българията на която служи Румен Ралчев.

Днес повече от всякога на тях им трябва репутация и морал – не е лесно да се измъкнат от помията, на която тежко миришат и която е продължавала цели петдесет години.

Тя е вмирисала и телата им, и мозъците им, и най- вече душите им. Изглежда новите хоризонти в бизнесите им са наложили тайни и важни срещи с генералския и партиен клир за обсъждане на нова морална доктрина.

Те загряват много добре какво огромно значение за тях е да минат за единомишленици с всички Масони, осъществили френската революция, или с Гарибалди, Гьоте и Моцарт, или с Джордж Вашингтон, Бенджамин Франклин и цялото останало американско масонство, осъществило феномена Америка.

Не им харесва никак, че българите ги гледат с отвращение, но ги мразят не защото са разбогатели, а заради крадливата им и катастрофално двулична партия, която сега така старателно искат да забравим.

Повече от всякога те биха искали ние всички да ги приемем с толерантност и уважение и още не са разбрали, че няма да ги получат.

Поне от мене не.
 
*S.O.B. – Sons of Bitches
-------------------------
Оргиналът етоГласувай:
0
01. badkor - ТИЯ МИЗЕРНИЦИ СЕ ОПИТВАТ ДА СТАНАТ МАСОНИ ЗА ДА СЕ ЗАЩИТЯТ ОТ ЗАКОНА
31.10.2008 13:02
ТИЯ МИЗЕРНИЦИ СЕ ОПИТВАТ ДА СТАНАТ МАСОНИ ЗА ДА СЕ ЗАЩИТЯТ ОТ ЗАКОНА И ДА ОЗАКОНЯТ С ВРЕМЕТО МАФИОТСКИТЕ СИ ПАРИ ТОВА ВСЕКИ ГО ЗНАЕ БРАТЧЕД А ЗА ТЕЗИ МАЗНИ ЛИБЕРАЛО/ДЕМОКРАТИ ЩЕ КАЖА РАЛЧЕВ И ВСИЧКИ МАФИОТИ НА САПУН НА САТУРН И НА ДРУГИ ПЛАНЕТИ БАСИ БОКЛУЦИТЕ ДА СЕ РАЗТРЕЛЯТ ПО ТРИПЪТИ ДА Е СИГОРНО ЧЕ НЯМА ДА МЪРСЯТ БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ РОТАРИ И ТАМПЛИЕРИТЕ СА ИЗМИСЛЕНИ ФОРМАЦИИ ТЕ СА ЗА ОПЗНАВАНЕ И ОТВЪРЖДАВАНЕ НА МАФИЯТА И МАФИОТСКИТЕ СТРУКТУРИ ИЗВЪН СТРАНАТА ЗА ДА
СЕ СЪЗДАДЕ МНЕНИЕ ЧЕ СА ЧЕСТНИ БИЗНЕСМЕНИ
цитирай
2. konstans1977 - До badkor
31.10.2008 15:15
Точно това се опитвам да кажа, но няма кой да чуе. Всички са заслепени от блясъка на силните на деня и са прекалено заети да им ръкопляскат като същевременно се чудят как да им излижат задника белким и те намажат някое и друго левче/евро.
цитирай
3. анонимен - Относно богомилите
21.04.2009 21:39
Драги брате/сестро/,в богомилското учение наред с космо и антропогенезиса се преподава абсолютност на Идеала без да се оттдава някакво съществено значение на персоната,която врвменно го олицетворява.Твърдо се отстоява постулата,че Общината е онзи фактор,който ще превърне човека-звяр във втора,след Слънцето творческа сила.Народа им е казвал "богомили",но те самите са се наричали общиннци,т.е.комунари.Като такива те обявяват за противо-човешки цялата сбирщина от властнически и йерархически образувания.Ако масони,тамплиери и т.н. имаха и най-малкото общо с общиарите нещо биха ли успели така добре да се инфилтрират в държавните структори по целият Свят?Това,че Жак дьо Моле има същата сдба като Василий Врач ни най-малко не го извисява до там,че да можем да твърдим,че едва ли не той е негов последовател.Може много да ни се иска и ние да сме дали нещо на света,но печалната истина е че богомилите и тук и навсякъде по света,във всички времена са системно изтребвани до крак.Па сетне сатрапите или техните приемници както винаги е било си присвояват великият Лик,мислейки,чв той би могъл да бъде нечия собсвеност.
цитирай
4. анонимен - Относно богомилите
21.04.2009 21:49
Не съм анонимен.Skype luxferuer.manushi55@mail.bg
цитирай
5. анонимен - pop mincho
31.08.2009 20:51
Жалко е, че и интелигентни хора са били масони - основни заслуги на масонството са наистина френската революция и "американският рай", обърканите им възгледи винаги са рушали и рушат устоите на християнството. В живота на всички хора се случват заблуди, а у нас изглежда заблудите се използват и дори организират за удобни цели.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!