Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: konstans1977
Категория: Забавление
Прочетен: 512295
Постинги: 206
Коментари: 313
Гласове: 1114
Календар
«  Ноември, 2018  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Постинг
12.02.2009 13:03 - ПРИОРИТЕТИ НА ПАРТИЯТА-МАЙКА В ДАЛАВЕРИТЕ И ЧЛЕНСТВО В ПОТУРНАШКИЯ СЪЮЗ
Автор: konstans1977 Категория: Забавление   
Прочетен: 1099 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 12.02.2009 13:06


(СЛОВО НА ВТОРИ-МАНДАТ ПРЕМИЕРА С. СТАНИШООЛУ ИЗ КОНГРЕСА НА БКП, СЪСТОЯЛ СЕ В СРЯДА НА 13 АПРИЛ 2011 г. В ЗАЛА 1 НА НДК.)

ПРИОРИТЕТИ НА ПАРТИЯТА-МАЙКА В ДАЛАВЕРИТЕ И ЧЛЕНСТВО В ПОТУРНАШКИЯ СЪЮЗ


Драги Булгарбаши Седефчобаба Първаноолу,
Драги другарки и другари,
Драги съпотурнаци и съчалмари,

Аз Сюргюн Станишоолу се обръщам към вас в края на този исторически конгрес на Булгаристанската Комунистическа Партия с който ние тюрко-болшевиките от ДПС, ГЕРБ, БСП(БКП), СДС, ДС(е)Б(е) и другите изроди на БКП ще бъдем запомнени завинаги!

(залата е на крака и аплодира!)

Накратко да Ви съобщя решенията които взехме:


Конституционни промени:

- Името на България да се замени с Булгаристан – традиционно анадолско наименование на земите между р. Дунав и Беломорска Тракия. (оглушително Ураааа! в залата)
- Столица на новата държава става град Диарбекир в Анадола.
- Знамето на Булгаристан ще бъде червено със сърп и чук, полумесец и звезда.
- Гербът на Булгаристан ще представлява златен щит с изобразени на него цвят на мак, лист марихуана, лята джанта- петица, Мерцедес, бъчва, салфетки и логото на Пайнер мюзик. Златният щит ще бъде придържан от двете страни от две мутри с наднормено тегло и златни ланци.
- Работническата епопея “6 без 10” (“Шест без десет”) се обявява за химн на Булгаристан. Официалната версия на химна ще се изпълни от Азис а към инструментала ще се добавят куплети написани от Слави Трифонов и Надежда Захариева във възхвала на новите “стари” ценности на Анадола! (в залата зазвучава мелодията на “6 без 10” и хиляди салфетки политат нагоре)
- Връщат се имената на всички населени имена на територията на Б’стан от времето на Османското присъствие.
Хетеросексуални вече и официално нямат да имат право да заемат висши държавни постове. ( лицето на премиера грейва победоносно)

(Едноминутна пауза за аплодисменти, възгласи – Доган, Станишоолу, Борисоолу, БКП! В залата звучи “И ловец съм и Рибар съм, на закона…!” Делегатите са в екстаз – 300 кв.м прозорци от двете страни на НДК падат и стават на сол от вибрациите!)

(словото на пишман-премиера продължава)

В областта на външната политика:

- Задълбочаване на отношенията с Потурнашкия съюз на Анадола, Кюрдистан, Ивицата Газа и Афганистан до пълна политическа, икономическа и културна интеграция!

(Делегатите аплодират на крака! В залата звучи “100 Мерцедеса” на Цветелина)


В областта на образованието:
- Да се затворят всички Висши учебни заведения на територията на Булгаристан. След като всички млади и интелигентни хора не желаят да бъдат управлявани от нашата престъпна турско-комунистическа клика и напускат Булгаристана, то тогава ние също нямаме нужда от тях!
- Незабавно трябва да бъдат отворени училища за мутри! Ние тюрко-болшевиките от ДПС, ГЕРБ, БСП(БКП), СДС, ДС(е)Б(е), и другите изроди на БКП спешно се нуждаем от кадрови потенциал с който да управляваме в следващите 20 години на преход! (бурни аплодисменти и ироничен смях в залата). -
- Трябва да насърчим обучението в школата в Симеоново и в спортните училища поставяйки акцент на силовите спортове.
- Незабавно да се закрият всички академии на изкуствата! На тяхно място ще бъдат отворени средни и висши учебни заведения по кючекчийство и гюбекчийство. В тези училища и университети ще прииждат десетките хиляди свръхнадарени с бюст и интелект девойки, запалени по изкуството на видния съвременен възрожденец Митко Пайнера.
(оглушително Ураааа! в залата на фона на Радка-Пиратка)
- Пайнер Мюзик да замени БАН след закриването и.
- Във всяко училище, във всяка стая и всяка тоалетна да бъдат незабавно монтирани портретите на нашите учители- Тодор Живков, Андрей Луканов, генерал Любен Гоцев, Маджо и Слави Трифонов за да ги знаят и децата, и да им се прекланят. (Урааааааааа! В залата)
- Незабавно да се пренапише историята в частта и свързана с Османското присъствие. То трябва да бъде изтъкнато като прогресивно, а т.нар възрожденци загинали в полза на упадъка на Булгаристан след 1879 г. да бъдат обявени за предатели и терористи и да бъдат забравени завинаги.
- Паметниците на културата от т.нар Възрожденски период, вкл. и писмените, да бъдат унищожени и заменени от текстове от поп-фолка. Паметниците на омразните терористи от 19 век, почитани с досада досега да бъдат заменени от високи 50 метра статуи на Андрей Луканов, Любен Гоцев, Маджо, Маргините с пистолети, братя Георги и Васил Илиеви с автомати, Косю Самоковеца, Пандю Пандев с гранатомет,Азис, Слави Трифонов, Глория, Ивана, Галена, Петра, Кондю и десетките други подобни народни герои на прехода…
(оглушително Ураааа! в залата на фона на “Няма” на Азис)

Други промени:
(в залата зазвучава квичене на ходжа)

- Ислямът да бъде обявен за характерното за Булгаристана вероизповедание.
- Ахмед Доган да бъде обявен за светец на Българската Православна Църква, а тя самата да бъде насърчавана да се занимава с търговска дейност изцяло като търговко дружество до пълното отпадане на свръх досадните й, и лицемерно непоносими църковни ритуали.
- ФК Левски София трябва да носи името на светец, а не на терорист и следователно се прекръства на ФК Ахмеддоганспор.

(ЗАКЛЮЧЕНИЕ)

Другарки и другари,
Днес ние болшевиките-тюркофили бележим огромен успех с позорното ни изключване от Европейския съюз и все по-задълбочаващата се интеграция на Булгарстан със Потурнашкия съюз на Анадола, Кюрдистан, Ивицата Газа и Афганистан! (залата е на крака, бурни аплодисменти)

Другарки и другари,

Дълго време страдахме от илюзията, че може лесно да интегрираме парите на ЕС в нашите лични и партийни банкови сметки, но след като това се оказа една голяма лъжа вече сме свободни да вземем едно мъдро решение и да поемем по правилния път! А този път, другарки и другари, както мъдро беше казал още преди много години нашия съратник и светец Ахмед Доган, е пътят към Босфора! (бурни аплодисменти, скандиране Доган, Доган!) Минавайки през Босфора, драги съратници пред нас ще се открие светлото бъдеще! Хилядите минарета на Анадола ще напълнят със светлина душите ни, а маковите полета на Афганистан – портфейлите ни! Дълги години се задоволявахме единствено с печалбата от трафик, но сега ще дадем пълна свобода на нашите земеделски стопани, освободени от игото на квотите на ЕС! Ще станем свидетели на бурен културен разцвет и подтисканата по време на прехода чалга и традиционни анадолски ритми ще изживеят своя Ренесанс!

(аплодисменти, викове – Станишоолу, Борисоолу, БКП! Делегатите са в екстаз - залата е пред срутване!)

Аз, другарки и другари,
Драги съпотурнаци и съчалмари,

Сюргюн Станишоолу нося и една много голяма вина пред вас! Партията-майка изрода БКП в десетките години на прехода търсеше най-изтъкнатия кандидат за булгарбаши. Поради липса на подходящи кандидати ние бяхме ограничени в търсене само в рамките на селото. Последният титан на мисълта, Булгарбаши Седефчобаба Първаноолу също е представител на селото – село Сирищник. Но това не е достатъчно драги съпотурнаци! Аз ви обещавам да търсим следващия кандидат-баши и във махалите, защото циганин-президент най-добре ще олицетворява културното единство на нацията. Ще търсим кандидата с опит в джебчилика, кражбите на МПС, трафика на наркотици и мениджмънта на проституцията - за предпочитане всичко на международно ниво. И ви обещавам, че с този кандидат и с помощта на хиляди фанатизирани пенсионери и празноглавци още на следващите избори ние да се поздравим с Баши, който завинаги да ни изведе до върховете на далаверата и да ни направи водещ партньор в рамките на Потурнашкия съюз!

(аплодисменти, викове – Доган, Станишоолу, Борисоолу, БКП! Делегатите са в екстаз – още 200 кв.м прозорци се чупят с трясък от вибрациите пред шадраваните на НДК!)

След края на конгреса висшата потурнашка клика начело със Булгарбаши Седефчобаба Първаноолу и Сюргюн Станишоолу се отдава на наргилета, баклави и хомосексуални удоволствия. За делегатите е организиран концерт с участието на Тони Дачева и оркестър Кристал, Слави Трифонов, Галена, Азис и оркестър Карандила от Сливен.


Тагове:   майка,   съюз,   далаверите,


Гласувай:
0
0Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!